Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε η 32χρονη για τη δολοφονία της κόρης της – «Θεώρησα ότι η Τζένα ήταν νεκρή, πανικοβλήθηκα» είπε στην απολογία της

(Πηγή: www.newsit.gr)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της, η 32χρονη Αλγερινή η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της τρίχρονης κόρης της, Τζένα, που βρέθηκε νεκρή στην παραλία, στο Παλαιό Φάληρο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η κατηγορούμενη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για το θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο. Η 32χρονη μητέρα, απολογήθηκε παρουσία των δύο συνηγόρων της, Εβίτας Βαρελά και Γιώργου Κριεμμάδη, ενώ δεν κατέθεσε υπόμνημα στον ανακριτή αλλά απάντησε στις ερωτήσεις του, με τη συνδρομή διερμηνέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατηγορούμενη αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε την Τζένα. Κατά πληροφορίες, στην απολογία της επέμεινε στην εκδοχή του ατυχήματος και… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *