Δανάη Μιχαλάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου – «Αυτό είναι αγάπη για μένα»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Δανάη Μιχαλάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου – «Αυτό είναι αγάπη για μένα»

Μια σπάνια και βαθιά συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε η Δανάη Μιχαλάκη με αφορμή την τέταρτη επέτειο γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, σηματοδοτώντας τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Η ηθοποιός επέλεξε να μην ανεβάσει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, αλλά ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους, όχι με τους ίδιους, αλλά με τους γονείς της. Μια εικόνα που, όπως είπε, «θα κυνηγάει κάθε μέρα».

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου 4 χρόνια. Δεν ανέβασα φωτογραφία με τον άντρα μου , ανέβασα αυτή την φωτογραφία… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *