Αλτσχάιμερ: Η κατανάλωση 1 τροφής κάθε εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο «σχεδόν κατά το ήμισυ», σύμφωνα με μελέτη

(Πηγή: www.enikos.gr)

Αλτσχάιμερ: Η κατανάλωση 1 τροφής κάθε εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο «σχεδόν κατά το ήμισυ», σύμφωνα με μελέτη

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μία κοινή τροφή που βρίσκεται στις περισσότερες κουζίνες μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου Αλτσχάιμερ σχεδόν κατά το ήμισυ. Ανακαλύψτε πώς η απλή προσθήκη αυτού του θρεπτικού συστατικού στη διατροφή σας, μόλις μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην πρόληψη της άνοιας και στη μείωση των τοξικών πρωτεϊνών που σχετίζονται με την ασθένεια.

Η Νο1 τροφή που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μελέτη

Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η πιο κοινή μορφή… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *