Συνταγή για λαχταριστά μύδια που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι – Μαγειρεμένα με κρόκο Κοζάνης που κάνει τη διαφορά στη γεύση

(Πηγή: www.enikos.gr)

Συνταγή για λαχταριστά μύδια που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι – Μαγειρεμένα με κρόκο Κοζάνης που κάνει τη διαφορά στη γεύση marinasiskos 08:42, Παρασκευή 08 Αυγούστου 2025 timeout Συνταγή για λαχταριστά μύδια με κρόκο Κοζάνης. Φωτογραφία: Freepik Τα μύδια είναι ένας αγαπημένος ελληνικός μεζές, πανεύκολος στο μαγείρεμα και ένα πολύ δημοφιλές θαλασσινό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Τα μύδια καλλιεργούνται από την αρχαιότητα στην Ελλάδα.
Βέβαια, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες ελληνικών μυδιών, κυρίως καλλιεργούμενα στις ακτές της Βόρειας Ελλάδας, και είναι λίγο πιο λεπτά και μικρότερα από τα μύδια της Νέας Ζηλανδίας και του Ατλαντικού.
Σε αυτή τη συνταγή για μύδια, συνδυάζονται τα νόστιμα ελληνικά μύδια… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *