Γρήγορη συνταγή για αρωματική σάλτσα πομοντόρο από τον σεφ Thomas Keller – Αναδεικνύει τη γεύση στα ζυμαρικά σας

(Πηγή: www.enikos.gr)

Ντομάτες Σαν Μαρτσάνο: Αυτές οι σκούρες κόκκινες ντομάτες που καλλιεργούνται στην περιοχή της Καμπανίας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο για σάλτσα.
Έχουν γλυκιά γεύση, πλούσια σάρκα και χαμηλή οξύτητα, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για σπιτική σάλτσα ντομάτας και πελτέ ντομάτας.
Είναι διαθέσιμες σε κονσέρβα, κάτι που βοηθά να μειώσετε τον χρόνο προετοιμασίας.

Γρήγορη συνταγή για αρωματική σάλτσα πομοντόρο από τον σεφ Thomas Keller – Αναδεικνύει τη γεύση στα ζυμαρικά σας

Ντομάτες Ρόμα: Μια ιταλική ντομάτα με πυκνή σάρκα και ελάχιστους σπόρους, οι ντομάτες αυτές βράζουν πιο γρήγορα από άλλες. Επίσης, έχουν περισσότερη σάρκα και λιγότερο υγρό, γεγονός που τις κάνει εξαιρετική επιλογή… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *