Τουρκία και Συρία υπέγραψαν μνημόνιο στρατιωτικής συνεργασίας

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Μνημόνιο συνεργασίας στους τομείς στρατιωτικής εκπαίδευσης και παροχής συμβουλών υπέγραψαν στην ‘Αγκυρα οι υπουργοί ‘Αμυνας της Τουρκίας και της Συρίας, Γιασάρ Γκιουλέρ και Μουρχάφ Αμπού Κάσρα.

Ο Σύρος υπουργός ‘Αμυνας επισκέπτεται την ‘Αγκυρα μαζί με το υπουργό Εξωτερικών της χώρας του, Ασάντ Χασάν Αλ-Σαϊμπάνι, και τον επικεφαλής της συριακής υπηρεσίας πληροφοριών Χουσεΐν Σαλάμεχ, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση στο τουκρικό υπουργείο ‘Αμυνας.

Νωρίτερα, οι Σύροι υπουργοί είχαν συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Χακάν Φιντάν, ο οποίος αναφερόμενος στο αδιέξοδο που έχουν οδηγηθεί οι συνομιλίες μεταξύ των Κούρδων της βόρειας Συρίας και της κυβέρνησης του Αχμέντ αλ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *