Σεμένιο μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε: «Το ποδόσφαιρο έδειξε την καλύτερη πλευρά του, όταν είχε μεγαλύτερη σημασία»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σεμένιο μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε: «Το ποδόσφαιρο έδειξε την καλύτερη πλευρά του, όταν είχε μεγαλύτερη σημασία»

Ο επιθετικός της Μπόρνμουθ, Αντουάν Σεμένιο, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, τη Λίβερπουλ και τους διαιτητές για την υποστήριξή τους, αφού ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός ανέφερε ρατσιστική επίθεση, χθες (15/8) κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν 2025/26 στην Premier League, στο Άνφιλντ.

Ο Σεμένιο έγινε στόχος ενός άνδρα από το πλήθος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αφού ενημερώθηκε σχετικά από τον Σεμένιο, ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ διέκοψε το παιχνίδι σε κόρνερ της Λίβερπουλ στο 29ο λεπτό, προτού μιλήσει και με τους δύο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *