Εξαπατούσαν πολίτες παριστάνοντας τους λογιστές

(Πηγή: www.enimerosi24.gr)

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2025, 5:13 μμ

2 συλλήψεις

Αποδομήθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού-Αργυρούπολης εγκληματική ομάδα (συμμορία) τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 10-8-2025, -2- άτομα ηλικίας 24 ετών, κινούμενοι με επιχειρησιακό όχημα στην περιοχή του Κερατσινίου.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού-Αργυρούπολης, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα, με σκοπό την τέλεση απατών και συνακόλουθα την αποκόμιση παράνομου… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *