Χίος: Φορώντας χειροπέδες βούτηξε στη θάλασσα ο Τούρκος διακινητής – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε συλληφθεί την 7η Ιουλίου 2025 από τις Λιμενικές Αρχές Λέσβου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών στο νησί και είχε διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού. Η μεταγωγή του στη Μυτιλήνη πραγματοποιούνταν προκειμένου να παραστεί ενώπιον δικαστικής Αρχής.

Χίος: Φορώντας χειροπέδες βούτηξε στη θάλασσα ο Τούρκος διακινητής – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου

Με τις χειροπέδες βούτηξε στη θάλασσα ο 32χρονος Τούρκος διακινητής, από επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Μυτιλήνη, τα ξημερώματα της Κυριακής (31/08), και μέχρι και αυτή τη στιγμή αναζητείται.

Το σοβαρό περιστατικό γεννά ερωτήματα, σχετικά… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *