(Πηγή: www.zarpanews.gr)
Παραδόθηκε στην Εισαγγελία Χανίων η έκθεση των δύο τεχνικών συμβούλων που διόρισε το δημόσιο, προκειμένου να αποφανθούν για τις ακριβείς συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος τις 11ης Ιανουαρίου 2025, που προκάλεσε τον θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη Καρατζή. Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά στάθηκε αφορμή για ανακατατάξεις στην διοίκηση της ΕΛΑΣ στα Χανιά.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Χανίων, στο πόρισμα αποτυπώνεται η πλήρης υπαιτιότητα του οδηγού του πολυτελούς οχήματος, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος.
Στην έκθεση περιγράφεται πως το αυτοκίνητο του δράστη του τροχαίου είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με μεγάλη ταχύτητα -που υπολογίζεται στα 130 περίπου χλμ- όταν συγκρούστηκε… Πηγή

