Συνταγή για βιενέζικο σνίτσελ από τον σεφ Τόμας Κέλερ – Τα μυστικά στην προετοιμασία

(Πηγή: www.enikos.gr)

Jägerschnitzel: Επίσης γνωστό ως jager schnitzel, αυτό το είδος σνίτσελ σερβίρεται παραδοσιακά με σάλτσα μανιταριών (όπως στην εικόνα).

Συνταγή για βιενέζικο σνίτσελ από τον σεφ Τόμας Κέλερ – Τα μυστικά στην προετοιμασία

Το βιενέζικο σνίτσελ, ένα λεπτό, πανέ φιλέτο μοσχαρίσιου κρέατος, είναι μια παραδοσιακή αυστριακή συνταγή και βασικό πιάτο της αυστριακής κουζίνας.

Chicken-fried steak: Το αμερικανικό αδελφάκι του Jägerschnitzel, το chicken-fried steak σερβίρεται με σάλτσα μανιταριών (αν και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η σάλτσα μανιταριών ονομάζεται επίσης “σάλτσα του κυνηγού”).

Συνήθως σερβίρεται με μαϊντανό και λεμόνι. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Τόμας Κέλερ από το The French Laundry μοιράζεται την τεχνική του για την… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *