Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Αμφισβητεί την γνησιότητα της ανακοίνωσης του Αρχιεπισκόπου Σινά, Δαμιανού – «Οδήγησε στην Μονή ύποπτα πρόσωπα»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Αμφισβητεί την γνησιότητα της ανακοίνωσης του Αρχιεπισκόπου Σινά, Δαμιανού – «Οδήγησε στην Μονή ύποπτα πρόσωπα»

Την γνησιότητα της ανακοίνωσης του Αρχιεπισκόπου Σινά, Δαμιανού αμφισβητεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που τον κατηγορεί ότι οδήγησε στην Μονή Σινά «ύποπτα πρόσωπα» που βιαιοπράγησαν σε βάρος των μοναχών.

«Σημειούται ὅτι ὁ ἀναχωρήσας Ἀρχιεπίσκοπος, δι᾿ ἐνεργειῶν μη συμβαδιζουσῶν με την προσωπικήν του διαδρομήν, ὡδήγησεν ἐντός της Μονής ύποπτα πρόσωπα, τα ὁποῖα βιαιοπράγησαν και ἐξεδίωξαν σεβάσμια μέλη τῆς Σιναϊτικῆς Ἀδελφότητος, ἐκράτησαν την Ιεράν Μονήν κεκλεισμένην δια μακρόν χρόνον, γεγονός ὃ ἐγέννησεν ἐντονωτάτην ἀνησυχίαν περί τῶν ἱερῶν κειμηλίων και τῶν ἱστορικῶν θησαυρῶν τοῦ Ἀρχείου αὐτῆς», ανέφερε σε ανακοίνωση… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *