(Πηγή: www.enikos.gr)
Δύο συνταγές για μπριζόλα από βραβευμένο σεφ με αστέρι Michelin
Χτυπάμε το σκόρδο και το αλάτι σε επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να ψιλοκοπούν.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Danny Grant, μοιράζεται δύο συνταγές για μπριζόλες. O σεφ Danny Grant χρησιμοποιεί ντομάτες και πιπεριές για δύο διαφορετικές προετοιμασίες.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε να χτυπάμε για να ανακατευτεί.
Ο σεφ και συνεργάτης εστιατορίων της Maple Hospitality Group έχει δημιουργήσει μενού σε μια σειρά από αναγνωρισμένα εστιατόρια σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Σκοτσντέιλ, το Ντάλας, το Μαϊάμι και τη Σάντα Μπάρμπαρα.
Ρίχνουμε πολύ αργά περίπου 7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο από το άνοιγμα του επεξεργαστή… Πηγή

