(Πηγή: www.newsit.gr)
Οι Πρόεδροι της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskiy και της Φινλανδίας, Alexander Stubb / REUTERS / Φωτογραφία Alina Smutko
Ετοιμότητα για το ενδεχόμενο να γίνει πόλεμος με τη Ρωσία απαιτούν οι εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία! Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ σε συνέντευξή του στον βρετανικό «Guardian» το Σάββατο (20.09.2025).
Κινούμενος στο ίδιο κύματος ο Αλεξάντερ Στουμπ τονίζει μιλώντας στον «Guardian» ότι χρειάζεται ένα πειστικό μέσο αποτροπής και «αμερικανική υποστήριξη» σε περίπτωση μελλοντικής ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Φινλανδός Πρόεδρος αναφέρει πως οι εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία, οι οποίες συζητούνται από τη λεγόμενη «συμμαχία των προθύμων», θα… Πηγή

