Πειραιάς: Σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 40χρονο – Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Το αυτοκίνητο του θύματος

Διασωληνωμένη παραμένει και σήμερα (22.09.2025) η 33χρονη συνοδηγός που τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Κυριακή, στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Σκυλίτση στον Πειραιά, όταν το αυτοκίνητο του θύματος καρφώθηκε σε κολώνα, για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες καθώς τα θύματα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο κατεστραμμένο όχημα. Και οι 2 απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγη ώρα μετά, και παρά την προσπάθεια των γιατρών, ο 40χρονος υπέκυψε στα τραύματά… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *