Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα από το βήμα του ΟΗΕ, η άρση του casus belli και η αποτίμηση της επίσκεψης του στη Νέα Υόρκη

(Πηγή: www.newsit.gr)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του ΟΗΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ /EUROKINISSI

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία να αποσύρει το casus belli απέναντι στην Ελλάδα, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Η Τουρκία πρέπει να άρει την απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδας, που εξακολουθεί να πλανάται ως «γκρίζο σύννεφο» πάνω από τις σχέσεις μας. Δεν έχει θέση στις σχέσεις μεταξύ γειτόνων που διατηρούν φιλικές σχέσεις. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτός της διπλωματίας, όχι της “γλώσσας των όπλων”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθήνα για άλλη μία φορά ξεκαθαρίζει… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *