Καιρός: Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

(Πηγή: www.newsit.gr)

Η πρώτη κακοκαιρία του Φθινοπώρου αναμένεται να «χτυπήσει» από απόψε (27.09.2025) και να διαρκέσει για τουλάχιστον ένα 24ωρο, με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό τμήμα της χώρας, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.

Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Μετεωρολόγοι έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την κακοκαιρία, λόγω της σφοδρότητας των καταιγίδων που αναμένονται, κάνοντας λόγο για κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό θα παραμείνει στη θέση του για ένα 24ωρο, οπότε ο συνολικός όγκος του νερού θα είναι μεγάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα βαρομετρικό χαμηλό στο νότιο Ιόνιο, το οποίο τις επόμενες ώρες θα βαθύνει και θα δώσει ισχυρές… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *