(Πηγή: tvxs.gr)
«Ανοίγει ο δρόμος» για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στις σορούς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όπως προκύπτει από επίσημη παραγγελία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, η οποία γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/10).
Ειδικότερα, με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών, επανέρχεται στο προσκήνιο παλαιότερη δικογραφία που αφορά τους ιατροδικαστές οι οποίοι είχαν εμπλακεί στην υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη. Η υπόθεση αυτή συσχετίζεται πλέον με την εν εξελίξει προκαταρκτική έρευνα για τις εκταφές, που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να καλύψει όχι μόνο το αίτημα της οικογένειας Ρούτσι, αλλά και εκείνα των οικογενειών Ασλανίδη, Καρυστιανού και Κωνσταντινίδη, καθώς εγκρίθηκε… Πηγή

