(Πηγή: www.enikos.gr)
Συνταγή για να φτιάξετε παϊδάκια στην κατσαρόλα σαν βραβευμένος σεφ με Michelin
Η μέθοδος του Murray, θα συγκεντρώσει τη γεύση, θα προσθέσει λίγη παραπάνω γλυκύτητα στο πιάτο και θα σας δώσει περισσότερο έλεγχο για το πόσο θα μειωθεί το κρασί. Όσον αφορά την προμήθεια του βοείου κρέατος, δείτε αν μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας να κόψει τα πλευρά σε διαχειρίσιμα κομμάτια, αλλά επιλέξτε να αφήσετε το κόκαλο πάνω, καθώς αυτό θα προσθέσει περισσότερη γεύση και σώμα στη σάλτσα κατά το μαγείρεμα.
Έχουμε φτάσει στα μέσα του φθινοπώρου, την ιδανική εποχή για καλομαγειρεμένα φαγητά. Ένα από τα πιο ιδανικά, είναι ένα… Πηγή

