Πολωνία – Υπογεννητικότητα: Μηδενικός φόρος για τις οικογένειες με 2 παιδιά και πάνω

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Ουσιαστικά μέτρα κατά της υπογεννητικότητας λαμβάνει η Πολωνία καθώς με  νομοσχέδιο, που παρουσίασε ο πρόεδρος Κάρολ Ναβρότσκι τον Αύγουστο, καταργεί την υποχρέωση φόρου εισοδήματος για οικογένειες που κερδίζουν έως 140.000 ζλότι (32.973 ευρώ) ετησίως.

Ο  πρόεδρος της Πολωνίας υπέγραψε νέο νόμο που εισάγει μηδενικό φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων για γονείς που μεγαλώνουν τουλάχιστον δύο παιδιά, μια μεταρρύθμιση που στοχεύει στη στήριξη των οικογενειών, στην αύξηση του εισοδήματος των νοικοκυριών και στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.

Η φορολογική ελάφρυνση είναι διαθέσιμη σε όλους τους γονείς που έχουν γονική μέριμνα για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κηδεμόνων και των ανάδοχων γονέων.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της προεδρίας,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *