Σκύδρα: Ψυχιατρική εξέταση ζητεί ο 76χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον συγχωριανό του για λίγα ροδάκινα

(Πηγή: www.voria.gr)

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αναμένεται να ζητήσει ο 76χρονος που ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 72χρονου συγχωριανού του, στη Δάφνη Σκύδρας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τη Δευτέρα παραδέχτηκε πως εκείνος κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα, έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε: Άγριο φονικό στη Σκύδρα Πέλλας: Λίγα ροδάκινα η αιτία της δολοφονίας – Στον εισαγγελέα ο 76χρονος δράστης (video)

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Νικόλαο Κοντάκο, ο 76χρονος αναμένεται να κρατήσει την ίδια… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *