Arc Raiders: Ο δημιουργός αποκαλύπτει γιατί το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο μετά το playtest του Απριλίου

(Πηγή: www.zappit.gr)

Το Arc Raiders, το sci-fi extraction shooter της Embark Studios, πλησιάζει επιτέλους στην κυκλοφορία του στις 30 Οκτωβρίου, με ένα τελευταίο public playtest που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παρότι η προηγούμενη δοκιμή του Απριλίου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, οι δημιουργοί ξεκαθαρίζουν πως το παιχνίδι τότε «δεν ήταν σε κατάσταση για release», παρά την ανυπομονησία των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέντευξή του, ο Virgil Watkins, design director του παιχνιδιού, δήλωσε ότι η ομάδα έπρεπε να κρατήσει πίσω την κυκλοφορία, παρά τη θετική αντίδραση του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν ενδιαφέρον να βλέπουμε πόσοι ήθελαν να το κυκλοφορήσουμε άμεσα, αλλά από τη δική μας πλευρά, το παιχνίδι απλώς δεν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *