Κυρανάκης για το SMS του υπουργείου Μεταφορών: «Δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο»

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Διευκρινίσεις έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης για το SMS που εστάλη εν όψει της 28ης Οκτωβρίου, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία δαπάνη ή ανάθεση από το Δημόσιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απάντησε μέσω ανάρτησής του στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την αποστολή του SMS για την οδική ασφάλεια προς τους πολίτες εν όψει της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

string(166) “Κυρανάκης για το SMS του υπουργείου Μεταφορών: «Δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο»”

Όπως διευκρίνισε, «το κράτος δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ», καθώς η αποστολή του μηνύματος πραγματοποιήθηκε από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, Vodafone και Nova, στους… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *