(Πηγή: www.newsit.gr)
Οι συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία / EUROKINISSI / Φωτογραφία Μιχάλης Καραγιάννης
Στις 10 έφτασαν σήμερα (27.10.2025) οι προφυλακίσεις για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέος και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος.
Μόλις χθες, η σύζυγός του, η οποία επίσης κατηγορείται για την εμπλοκή της στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με το γνωστό «βραχιολάκι».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο κατηγορούμενος, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Ευρωπαίου ανακριτή και φέρεται να παραδέχτηκε ένα μέρος του βαρύτατου κατηγορητηρίου που του αποδίδεται ενώ τόνισε ότι… Πηγή

