Χαλκίδα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 20χρονου -Αλλοίωσαν στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η ΕΛΑΣ έδωσε λεπτομέρειες για τη σύλληψη των 7 ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο οπαδικής βίας το οποίο είχε ως κατάληξη τον θάνατο ενός 20χρονου στη Χαλκίδα.

Οπως αναφέρει η αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο όπου έλαβε χώρα η συμπλοκή, ενώ κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας, συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα που συμμετείχαν σε συμπλοκή, με οπαδικό κίνητρο, η οποία έλαβε χώρα χθες (03-11-2025) αργά το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου ημεδαπού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *