(Πηγή: www.gnomionline.gr)
«Φυγά» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή όσα συνέβησαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη.
Όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος, «ο κ. Μητσοτάκης, αφού προκάλεσε την τέλεια καταιγίδα και την κατάρρευση του πρωτογενούς τομέα, σήμερα το έσκασε από την πίσω πόρτα της περίφραξης του αεροδρομίου στην Αλεξανδρούπολη, για να αποφύγει τους αγρότες».
Συμπλήρωσε πως «η ΝΔ είναι επικίνδυνη και οδηγεί στην ερήμωση της ελληνικής υπαίθρου. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο. Όχι από την πίσω πόρτα… Από την κυβέρνηση».
«Φυγάς ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Μητσοτάκης, αφού προκάλεσε την τέλεια καταιγίδα και την κατάρρευση του πρωτογενούς τομέα, σήμερα το… Πηγή

