(Πηγή: www.newsauto.gr)
Ένα σπάνιο Citroen Méhari του 1978, πλήρως ανακατασκευασμένο και σε εξαιρετική κατάσταση, βγαίνει σε δημοπρασία από τη RM Sotheby’s στο Λας Βέγκας, σε ιδιαίτερα εντυπωσιακή τιμή, για τους ταπεινούς 32 ίππους του..
Το Citroen Méhari, το πιο ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο παράγωγο της εμβληματικής «Ente», επιστρέφει στο προσκήνιο μέσω της RM Sotheby’s, η οποία θα δημοπρατήσει ένα άριστα συντηρημένο μοντέλο του 1978 στις 21 Νοεμβρίου. Η τιμή του εκτιμάται μεταξύ 34.500 και 50.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας το σταθερά ανοδικό συλλεκτικό του ενδιαφέρον.
Το Méhari ξεχωρίζει χάρη στο ABS αμάξωμα —προχωρημένο για την εποχή— που δεν σκουριάζει και καθαρίζεται εύκολα, καθιστώντας το ιδανικό για παραθαλάσσιες… Πηγή

