(Πηγή: tvxs.gr)
Τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω της η τετραήμερη κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της Ηπείρου και της Κέρκυρας.
Πλημμυρισμένες εκτάσεις, χωριά αποκλεισμένα λόγω κατολισθήσεων και οδηγοί παγιδευμένοι σε δρόμους που μετατράπηκαν σε ποτάμια, συνθέτουν την εικόνα σχεδόν σε ολόκληρη τη βορειοδυτική χώρα.
Οι μετεωρολόγοι αναφέρουν ότι απόψε αναμένεται ύφεση των φαινομένων, με σταδιακή βελτίωση από αύριο. Ωστόσο, από την Τρίτη προβλέπεται νέο κύμα ισχυρών βροχοπτώσεων, με χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου δείχνουν ότι οι επίμονες και έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν μεγάλο μέρος της Δυτικής και Βορειοδυτικής Ελλάδας από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2025 προκάλεσαν εξαιρετικά υψηλά αθροιστικά ύψη υετού, ιδίως στην Ήπειρο.
Στα… Πηγή

