Λασίθι: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Ιεράπετρας – Τέσσερις μεταφέρθηκαν με Super Puma στο «Βενιζέλειο»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Λασίθι: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Ιεράπετρας – Τέσσερις μεταφέρθηκαν με Super Puma στο «Βενιζέλειο»

Νέα επιχείρηση για την διάσωση μεταναστών στήθηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα 55 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας.

Τέσσερις μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν μαζί με άλλα 31 άτομα σε λέμβο, νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τους μετανάστες εντόπισε πλοίο σημαίας Λιβερίας, ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα. Από τους 35 συνολικά μετανάστες, οι 31 μεταφέρθηκαν στην Ιεράπετρα με σκάφος του Λιμενικού.

Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων, ωστόσο, που εμφάνιζαν σημάδια εξάντλησης, αφυδάτωσης και υποθερμίας, επέβαλε στην επιχείρηση να συνδράμει ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *