Επιχείρηση καθαρισμού και απορρύπανσης στο Δέλτα του Έβρου

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Θα απομακρυνθούν μπάζα και μη επικίνδυνα στερεά απόβλητα από 18 σημεία σε μία εκτεταμένη περιοχή περίπου 100 χιλιομέτρων

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) υλοποιεί νέο έργο καθαρισμού και απορρύπανσης στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου, με σκοπό την ουσιαστική προστασία και αναβάθμιση του μοναδικού φυσικού πλούτου της περιοχής.

Το έργο, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΟΦΥΠΕΚΑ. Η υλοποίησή του έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Στη διάρκεια του επόμενου έτους θα υπάρξουν και νέες στοχευμένες παρεμβάσεις.

Οι συγκεκριμένες εστίες περιλαμβάνουν μεγάλους όγκους απορριμμάτων – από πλαστικά και συσκευασίες προϊόντων έως κατεστραμμένες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *