F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Σε αποκαλύψεις για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη που έκανε «πάρτι» με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, εισπράττοντας περισσότερα από 1,7 εκατ. ευρώ, προχώρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου, το κύκλωμα χρησιμοποιούσε λογαριασμού ενός νεκρού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όσο ζούσε έπαιρνε επιδοτήσεις, όταν όμως πέθανε, συνέχισαν να βάζουν τα χρήματα των παράνομων επιδοτήσεων. Παράλληλα, τα μέλη του κυκλώματος έπαιρναν τις επιδοτήσεις και τις έβαζαν σε λογαριασμούς ανθρώπων που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση.

Από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αποκαλύφθηκε ότι ο φερόμενος ως αρχηγός είχε πρόσβαση στον… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *