(Πηγή: www.enikos.gr)
Εντσιλάδας με μοσχαρίσιο κρέας – Μία συνταγή μεξικανικής έμπνευσης που θα σας ενθουσιάσει
Σερβίρετε τα εντσιλάδας σε ένα οικογενειακό γεύμα με μεξικάνικη έμπνευση. Γεμισμένα με κιμά βοδινού και μαύρα φασόλια και καλυμμένα με λιωμένο τυρί, είναι σίγουρα αγαπητά από όλους.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 6-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε τον κιμά βοδινού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει, περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά πριν προσθέσουμε τη ρίγανη, το κύμινο, την πάπρικα και τη σκόνη τσίλι, αν… Πηγή

