(Πηγή: www.zarpanews.gr)
Το Οινοποιείο Ντουράκη στον Αλίκαμπο ολοκλήρωσε ένα τριήμερο υψηλής γαστρονομίας με τρεις Michelin star chefs! Από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου, η γεύση, η τέχνη και επιλεγμένες ετικέτες του οινοποιείου Ντουράκη ενώθηκαν κάτω από τη στέγη της γκαλερί του οινοποιείου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την επισκέψιμη εμπειρία του κτήματος μέσα από αυτή τη σειρά των μοναδικών Chef’s Table βραδιών που θα μείνουν αξέχαστες.
Ο Γρηγόρης Κίκης(Herve, UPON, Athens), ο Nick Honeyman(Le Petit Leon, France) και ο John Argaud(Lore Ttipia, France) ένωσαν τις δυνάμεις τους για 3 αξέχαστες βραδιές που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ελληνικό οινοποιείο!
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ενδυνάμωση του επισκέψιμου χαρακτήρα του οινοποιείου -που… Πηγή

