(Πηγή: www.zarpanews.gr)
Η οργάνωση, από το 2019 έως και σήμερα, υποβάλλοντας ψευδείς δηλώσεις, απέσπασε παράνομες επιδοτήσεις που αγγίζουν το 1.700.000 ευρώ
Κάτι από… Καμόρα στην Ιταλία θυμίζει, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Οικονομική Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα με έδρα τις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, που λάμβανε παρανόμως υπέρογκες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με αυτή, «χαρακτηριστικά της εγκληματικής ομάδας είναι η ύπαρξη στενών συγγενικών σχέσεων μεταξύ των μελών της, ήτοι σύζυγοι, αδέλφια, γονείς και τέκνα, η κοινή καταγωγή και διαβίωση των μελών της στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης».
Την ίδια ώρα, οι ελεγκτικές αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τη δραστηριότητα του Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων με… Πηγή

