Δίκη για υποκλοπές / Αποκαλύψεις για Δημητριάδη, Λαβράνο, Μπίτζιο

(Πηγή: tvxs.gr)

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης θεωρείται και η κατάθεση του δημοσιογράφου των Reporters United, Νικόλα Λεοντόπουλου, ο οποίος παρουσίασε στο δικαστήριο στοιχεία που προέκυψαν από τη μακρόχρονη έρευνα που διεξήγαγε μαζί με τον συνάδελφό του, Θοδωρή Χονδρόγιαννο, σχετικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Όπως ανέφερε, η ενασχόλησή τους ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2021, με το πρώτο σχετικό δημοσίευμα να δημοσιεύεται τον Ιανουάριο του 2022. Το ενδιαφέρον τους, όπως τόνισε, επικεντρώθηκε κυρίως στη θεσμική διάσταση των επισυνδέσεων και των παρακολουθήσεων…. Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *