Αγρότες άνοιξαν τα διόδια σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Καρδίτσα για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων και μοίρασαν προϊόντα – Δείτε βίντεο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά

Ανυποχώρητοι οι αγρότες εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Και ενώ ενισχύουν τα μπλόκα τους με περισσότερα τρακτέρ, την ίδια στιγμή ανοίγουν τις μπάρες των διοδίων και αφήνουν να περνούν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων.

Στα διόδια Ωραιόκαστρου στη Θεσσαλονίκη, οι αγρότες σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν να περνούν τα αυτοκίνητα, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια σε οδηγούς και επιβάτες. Ανακοίνωσαν μάλιστα πως θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 15:00 το μεσημέρι. Παρόμοια μέθοδο φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αγρότες στα διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας σήκωσαν επίσης τις μπάρες, νωρίς το μεσημέρι, και ξεκίνησαν να μοιράζουν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *