Ο Ερντογάν παραλαμβάνει νέο υποβρύχιο και αποβατικό αλλά δηλώνει «δεν έχουμε καμία βλέψη στα εδάφη κανενός»

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι η χώρα του δεν εποφθαλμιά τα εδάφη ή την κυριαρχία κανενός, κάνοντας παράλληλα λόγο για στρατηγικά βήματα που κάνει η Τουρκία στη «Γαλάζια Πατρίδα».
Ο Τούρκος πρόεδρος συμμετείχε σήμερα, 20 Δεκεμβρίου, στην τελετή παραλαβής από το τουρκικό Ναυτικό του νεότευκτου υποβρυχίου Hizir Reis και ενός αποβατικού σκάφους καθώς και της παράδοσης στο Ναυτικό του Πακιστάν της κορβέτας PNS Hayber, του δεύτερου πλοίου από τα συνολικά τέσσερα του πακιστανικού προγράμματος κορβετών.
Στην ομιλία του στο Ναυπηγείου του Παντειχίου του τουρκικού Ναυτικού στην Κωνσταντινούπολη, Ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε καμία βλέψη στα εδάφη ή… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *