F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Πρωταγωνίστρια των ημερών, η γεμιστή γαλοπούλα όχι μόνο εντυπωσιάζει με τη γεύση της αλλά και την εμφάνισή της. Η Νεκταρία Κοκκινάκη έχει την καλύτερη συνταγή…

Υλικά 

Για τη γέμιση

Για το ταψί

Διαδικασία

Πλένετε τη γαλοπούλα και σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί. Αλείφετε με το βούτυρο εξωτερικά και εσωτερικά τη γαλοπούλα.

Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι ρίγανη και εσωτερικά. Αφήνετε σκεπασμένη με αντικολλητικό χαρτί εκτός ψυγείου μέχρι να φτιάξετε τη γέμιση. Χαράζετε τα κάστανα, τα βράζετε με αρκετό νερό για 20 λεπτά περίπου. Σουρώνετε, αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζετε. Σε ένα μπολάκι βάζετε τις σταφίδες, τα βερίκοκα και καλύπτετε με κρασί. Αφήνετε για μισή ώρα περίπου να… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *