(Πηγή: www.newsit.gr)
Μέσα από έξι διαφορετικά άρθρα, θα παρουσιάσουμε πολλές γαστρονομικές εκδοχές του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού, με πιάτα που έχουν ρίζες στην τοπική παράδοση και κρασιά από ενδεικτικούς παραγωγούς κάθε περιοχής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κάθε στάση συνοδεύεται από pairing προτάσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τη γεύση, τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του ελληνικού, γιορτινού, τραπεζιού.
Πολλά διαφορετικά πιάτα, πολλές διαφορετικές ποικιλίες και κρασιά, μία κοινή φιλοσοφία:να ξεκινήσει ο νέος χρόνος με αυθεντικές γεύσεις, καλή παρέα και κρασί που ταιριάζει στον τόπο του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πολυπολιτισμική, ζωντανή και γαστρονομικά ανήσυχη, η Θεσσαλονίκη στρώνει πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με πιάτα πλούσια και αρωματικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιάτο: Μοσχάρι κοκκινιστό με δαμάσκηναΚρασί: Ερυθρό – SyrahΕνδεικτικοί παραγωγοί: Κτήμα Άλφα,… Πηγή

