Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα – Ήταν στο στόχαστρο των ΗΠΑ που προσέφεραν αμοιβή 4 εκατ. δολαρίων

(Πηγή: www.enikos.gr)

Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα – Ήταν στο στόχαστρο των ΗΠΑ που προσέφεραν αμοιβή 4 εκατ. δολαρίων

Οι αρχές του Μεξικό ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ταυτοποίησαν άνδρα ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας πως επρόκειτο για στέλεχος φράξιας του καρτέλ Σιναλόα, συμμορίας στο στόχαστρο της Ουάσιγκτον, που της προσάπτει πως ευθύνεται για την εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων φαιντανύλης στην αγορά των ΗΠΑ.

«Η ταυτότητα του θύματος επιβεβαιώθηκε χάρη στην εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του», εξήγησε η τοπική εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.

Ο άνδρας, που δολοφονήθηκε την Κυριακή σε εστιατόριο της μεξικανικής πρωτεύουσας, ήταν ο Όσκαρ Μεδίνα, επικεφαλής της ασφάλειας των… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *