(Πηγή: www.zougla.gr)
Στη φυλακή, με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, έπειτα από μία εξαντλητική ανακριτική διαδικασία που διήρκησε συνολικά περίπου οκτώ ώρες, οδηγείται ο 60χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της μητέρας του, Ελένης Παπαδοπούλου, στο Κολωνάκι.
Οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιβολή προσωρινής κράτησης, παρά την πλήρη άρνηση των κατηγοριών από την πλευρά του κατηγορουμένου.
Ο 60χρονος, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 09:40 το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας που φέρεται να τελέστηκε τον Ιανουάριο του 2022. Παρέμεινε στο γραφείο της δικαστικής λειτουργού για περίπου… Πηγή

