Γιώργος Παπαδάκης – Το συγκινητικό αντίο στην έναρξη του Καλημέρα Ελλάδα: «Πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας, βλέπω θλιμμένα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Δευτέρα05.01.2606:11

Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο σκόρπισε το απόγευμα της Κυριακής (4/1) η είδηση πως ο Γιώργος Παπαδάκης “έφυγε” ξαφνικά στα 75 του χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έμπειρος δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έπειτα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, οι νέοι παρουσιαστές του “Καλημέρα Ελλάδα” μετά τη δική του αποχώρηση, είπαν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που καθιέρωσε την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 συγκινημένοι, με το κλίμα στο πλατό της εκπομπής να είναι ιδιαίτερα βαρύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας, για τον όμιλο του ΑΝΤ1… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *