(Πηγή: www.newsit.gr)
Συνελήφθησαν στο εξωτερικό δύο μέλη της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, με λεία ρολόγια και τιμαλφή αξίας σχεδόν 580.000 ευρώ. Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο και εξιχνιάστηκε τέσσερις μήνες μετά.
EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (05.01.2026), οι συλλήψεις των δύο μελών της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» πραγματοποιήθηκαν σε Βουλγαρία και Κροατία, με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, για τη ληστεία πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκιδική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένη κλοπή, πλαστογραφία καθώς και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων».
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί… Πηγή

