Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ για 48 ώρες – Επίμονη κακοκαιρία με επικίνδυνα φαινόμενα

(Πηγή: www.newsit.gr)

Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 6 Ιανουαρίου 2026, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της δυτικής και βορειοανατολικής χώρας, φαινόμενα τα οποία θα διατηρηθούν έως και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό, οι βροχές δεν θα χαρακτηρίζονται μόνο από μεγάλη ένταση, αλλά και από μεγάλη διάρκεια, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο για πλημμύρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αρκετές περιοχές οι καταιγίδες ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά, φτάνοντας κατά τόπους τα 8 έως 9 μποφόρ.

Πού αναμένονται τα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *