Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: «Επειδή άκουσα κάποια σχόλια, δεν το λέω με διάθεση απολογίας»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Τετάρτη07.01.2608:12

Ποδαρικό για το 2026 έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης (7/1), στέλνοντας τις ευχές της στους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά που ξεκινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε και στις δύο μαγνητοσκοπημένες εκπομπές της Δευτέρας και της Τρίτης, για τις οποίες -όπως αποκάλυψε- έλαβε μηνύματα με αφορμή την επικαιρότητα που “έτρεχε”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για μας είναι η πρώτη ζωντανή εκπομπή της σεζόν. Καλή χρονιά με υγεία, φως και όμορφες ειδήσεις. Δεν ξεκίνησε βέβαια με αυτές το ’26, έχουμε όμως χρόνο να γυρίσουμε τον τροχό. Θα κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο πολύ συνειδητά», είπε στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *