Επιστρέφει η κακοκαιρία το Σάββατο -Στην κατάψυξη η χώρα τη Δευτέρα, πού αναμένονται χιόνια, η διαφωνία των μετεωρολόγων

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Μικρό διάλειμμα από την κακοκαιρία αναμένεται την Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες να επιστρέφουν από το Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας και πιθανόν χιόνια ακόμα και στα πεδινά.

Η κακοκαιρία που σφυροκόπησε τη δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο δημιούργησε αρκετά προβλήματα, καθώς έπεσαν μεγάλοι όγκοι νερού ανά διαστήματα, ενώ ζημιές προκάλεσαν και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Αύριο αναμένεται προσωρινή ύφεση των φαινομένων, ωστόσο το Σάββατο προβλέπεται νέα επιδείνωση, με παρόμοια χαρακτηριστικά, καθώς επιστρέφει η κακοκαιρία με θυελλώδεις νοτιάδες έντασης 8 έως 9 μποφόρ και πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, η οποία έχει ήδη επιβαρυνθεί.

Την Κυριακή προβλέπεται πτώση της… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *