Μητσοτάκης και Τασούλας στη φρεγάτα Belharra «Κίμων» – Δείτε φωτογραφίες

(Πηγή: www.newsit.gr)

Στο κατάστρωμα της πρώτης ελληνικής φρεγάτας Belharra «Κίμων» βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (15.01.2026) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εν πλω τελετής υποδοχής του νέου πλοίου του Στόλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη φρεγάτα Belharra «Κίμων» (POOL/ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβησαν με ελικόπτερο στη φρεγάτα Belharra «Κίμων», η οποία πλέει σε δοκιμαστική πλόη στο Αιγαίο, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη του πληρώματος και να ενημερωθούν επιτόπου για τις επιχειρησιακές δυνατότητες του νέου υπερσύγχρονου πλοίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *