(Πηγή: tvxs.gr)
Με απόφαση του μπλόκου των Μαλγάρων, ο επικεφαλής του, Κώστας Ανεστίδης, δεν θα συμμετάσχει στη συνάντηση που θα έχουν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου την ερχόμενη Δευτέρα (19/1), μετά τη δημοσίευση βίντεο με ύβρις σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι αγρότες έσπευσαν να αποστασιοποιηθούν από τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντάς τες «τουλάχιστον ατυχείς», τονίζοντας παράλληλα ότι το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε δεν εκφράζει τις θέσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.
Ο αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Σωκράτης Αλειφτήρας, δήλωσε ότι «οι δηλώσεις του Ανεστίδη είναι ατυχείς, για να μην πω κάτι περισσότερο», επισημαίνοντας πως, ως εκπρόσωπος του μπλόκου Μαλγάρων,… Πηγή

