F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Έναν φόρο τιμής, στο έργο του εικαστικού, αρχιτέκτονα και καθηγητή, Αντώνη Τσουπάκη, αποτελεί η αναδρομική έκθεση “Ίχνη, Σημεία και Τέρατα”, με έργα και κατασκευές του, που εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2026. Την έκθεση επιμελείται η Μυρτώ Κοντομιτάκη, Μουσειολόγος, Ιστορικός Τέχνης.

Ο πρόσφατα εκλιπόντας Αντώνης Τσουπάκης με μια τριαντάχρονη πορεία διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – όπου και έλαβε χώρα η τελετή ονοματοδοσίας τον Φεβρουάριο 2025, στο Αμφιθέατρο “Αίθουσα Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Αντώνιος Τσουπάκης”- άφησε πίσω του μια σειρά από μοναδικής αισθητικής βαρύτητας… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *