Reuters / Οι ΗΠΑ τα «έλεγαν» με τον υπουργό Εσωτερικών της Βενεζουέλας μήνες πριν την απαγωγή Μαδούρο

(Πηγή: tvxs.gr)

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ είχαν συνομιλίες με τον υπουργό Εσωτερικών της Βενεζουέλας, Ντιοσντάδο Καμπέγιο, μήνες πριν από την επιχείρηση των ΗΠΑ για τη απαγωγή του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και έκτοτε βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του, σύμφωνα με αποκλειστικότητα του Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές «που γνωρίζουν το θέμα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τον 62χρονο Καμπέγιο να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ασφαλείας ή τους υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος που επιβλέπει για να στοχοποιήσει την αντιπολίτευση της χώρας, ανέφεραν οις πηγές.

Αυτός ο μηχανισμός ασφαλείας, ο οποίος περιλαμβάνει τις υπηρεσίες πληροφοριών, την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις, παραμένει σε μεγάλο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *